De Golden Retriever Fokker

Het ding met het kopen van een hond van de Engelse Springer is het uittreksel dat u betaalt. Een hond kopen is hetzelfde als eender welk huisdier kopen. Als je het je kunt veroorloven, koop het. Maar als je dat niet kunt, dan zijn er genoeg andere plaatsen waar je je hond kunt krijgen. De plaats van de hond is belangrijk, de eigenaar is ook belangrijk, en soms is er meer nodig dan alleen een hond in de dierenwinkel om ervoor te zorgen dat hij een goed leven heeft. Vaak is de hond in de dierenwinkel bijvoorbeeld al weken gefokt voordat hij echt wordt. Vaak kan je de puppy mee naar huis nemen net nadat hij gespeend is, maar de puppy's zijn nog niet klaar voor de moeder.

Vroeger gaf of verkocht de fokker de puppy's zodra de ringen geworpen waren. Om de pups sneller te kunnen verkopen, begonnen ze te paren met de pups van het volgende nest en ontdeden ze zich van de oude eieren, om de volwassenheid van de pups te versnellen. Zo zijn er vandaag de dag honderden levende wezens die qua uiterlijk of gedrag overeenkomsten vertonen met de Golden Retriever.

Er is veel vraag naar de levensomstandigheden van de Golden Retriever die tot op heden bestond. De Golden Retriever fokker van vandaag kan dus van over de hele wereld geïnteresseerden vinden in het fokken van dit type hond. Er zijn er misschien een paar die dit niet kunnen accepteren, maar degenen die de situatie begrijpen, hebben er geen bezwaar tegen.

Zodra de Golden Retriever fokker een overschot aan brand-nieuwe-huisdiereigenaren heeft, kan hij of zij de pup verkopen aan een dierenwinkel. Maar daarbij moet je weten dat de dierenwinkel meestal niet alleen het geld voor de pup krijgt, maar ook de kennis over hoe de pup op te voeden.

En hier komt het eigenlijk op neer als het gaat om het opvoeden van een Golden Retriever pup. De pup heeft een dubbele verantwoordelijkheid nodig. Het heeft veel liefde nodig van het gezin, vooral van de moeder. Als de pups te vroeg bij hun moeder worden weggehaald, zal dat de persoonlijkheid van de pup beïnvloeden.

Dit komt omdat het zijn persoonlijkheid, socialiseren en spelen nog aan het ontwikkelen is. pups die te vroeg uit het nest worden gehaald, worden afgeschreven als "onzindelijk". Dat betekent dat ze zich heel moeilijk kunnen aanpassen aan vreemden en verschillende mensen, ze zijn ook bang voor onbekende voorwerpen en geweld.

De moeder moet haar pups voldoende aandacht geven. Als ze niet de mentale of fysieke stimulatie krijgt die ze nodig heeft, zal ze niet de best opgevoede pup krijgen.

Waarom is zo'n pup zo belangrijk?

Stel je voor dat je een nieuw bedrijf hebt, waar je elke dag 8 uur aan het werk bent. En 2 weken geleden ben je erachter gekomen dat je je laatste dag vergeten bent. Nu moet u elke maand rekeningen en belastingaangiftes betalen. Zal het gemakkelijk voor u zijn om uzelf te organiseren en door deze moeilijke tijd te komen?

Laten we nu eens kijken naar de pup die u moet kopen. Hij is uniek en elke pup is uniek. De twee kwaliteiten die essentieel zijn voor zijn fysieke en mentale stabiliteit zijn dat hij zich veilig voelt en dat zijn behoeften bevredigd worden. U zult van hem houden en hem ook respecteren.

onstabiele economie en een uitdagend sociaal leven. Dit betekent dat je echt je kennis moet uitbreiden over wat je de pup laat zien en doen. Laat hem op water en grond lopen, de vogels horen, in het gras rennen, zorg voor de best mogelijke recreatie, en de pup zal ook van jou houden.

Dit is wat je hem moet leren, de lessen die een verantwoordelijke eigenaar moet leren.