Mieren Boek

Mierenhotel kopen

Als je eenmaal een starterspakket hebt geselecteerd, kun je extra add-ons kopen om je mierenhotel nog leuker te maken.

 

Klik hier om een ‚Äč‚Äčstarterskit te kopen

 

Hoe maak je een mierenboek?

 

Je hebt mierenlezers nodig om de mierenboeken van de mieren te lezen. Hiervoor heb je mierennamen, boekjes met elke naam, lijm en een lijmstift nodig. Alles wat je thuis kunt vinden, is goed voor deze stap. Deze startpakketten kun je bij de meeste hobbywinkels kopen. Je hebt niet eens veel zorg nodig – wees gewoon voorzichtig om de pagina's van elkaar te scheiden en zorg ervoor dat er geen lijm op het boek komt. U moet vormwerk gebruiken om elk boek te lijmen. Dit kan ook thuis. Pak eerst het schema van het schip waarin je de boeken gaat gebruiken. Knip dan wat papier uit met de volgende afmetingen: A1 in kleur, 14,5 x 19 cm, voor een boek met 36 boeken (elk met 36 namen) Je zou ook een bord op een soort kartonachtig materiaal kunnen plakken en dit op het bovenste derde deel van het papier met lijm. U hoeft uw eigen papier niet te maken, althans nog niet. Je hebt een inkt, een verfpistool, schildermateriaal zoals watten of zijde en een paar andere materialen nodig. Om de rommelige vloot te verzegelen, gebruiken we potloden en lijmstiften. Om de rommelige kaarten, de getoonde borden en de oude verkruimelde scape-tas te verzegelen, gebruiken we lijmstiften. Als je dit goede gereedschap niet hebt, kun je de acrylverfbenodigdheden in een bouwmarkt gebruiken.

 

U kunt uw eigen afbeeldingen op uw pagina's gebruiken. Gebruik de afbeeldingen met mooi contrast, goede kleuren en een interessante opstelling van objecten en objecten met verschillende vormen. Zet veel kleurrijke objecten op uw pagina's. Er is een groot verschil tussen een nieuw mierenhotel en een puinhoop. Het is gemakkelijk om er een uniek mierenhotel van te maken. Je kunt het maken met veel groene, blauwe en gele mieren en ze zien er erg mooi uit.

 

Andere dingen om op te letten

 

Sample bevat alleen de belangrijkste stappen, een volledig op maat gemaakt mierenhotel, dus zorg ervoor dat u de hele gids leest voordat u voor uw mieren gaat zorgen. Andere dingen om te onthouden:

 

Selecteer mierenhabitat Schrijf je startregime op, met beschrijvingen van hoe je van plan bent de mieren die je verzamelt te doden, hoe je de kolonie gezond houdt, wat voor soort voedsel je de mieren geeft. De volgorde waarin je verschillende dingen doet, hangt af van het gedrag van de mieren – als je met een mier wilt paren, begin dan met het mierenbanket en werk je omhoog. Insecticiden. We raden agrotolerante benaderingen aan, omdat deze minder schadelijk zijn voor het milieu. Insecticiden moeten de kolonie zoveel mogelijk bedekken om te voorkomen dat mieren je huis binnenkomen.

 

, met beschrijvingen van hoe je van plan bent de mieren die je verzamelt te doden, hoe je de kolonie gezond houdt, wat voor voedsel je aan de mieren geeft. De volgorde waarin je verschillende dingen doet, hangt af van het gedrag van de mieren – als je met een mier wilt paren, begin dan met het mierenbanket en werk je omhoog. Herpositionering. Zorg ervoor dat u de leefruimte van de mieren niet steeds opnieuw verplaatst. Elke kamer moet een kleine ruimte hebben waar mieren zich kunnen verzamelen, want hun eten is erg lekker als ze samenkomen.

 

Bewaar de vrede en een goede gezondheid.

Geef je mieren een keer per week kleine traktaties. Het is een geweldige manier om ze te laten zien dat je voor ze zorgt, net als de zoete honing of honingraat die je hebt gegeven. Gebruik niet zoveel suiker, zeker 0,5 g per vrouw, ze zullen het moeilijk hebben om hun trek in bedwang te houden.

Als je parende mieren in je mierenhotel wilt hebben, raden we aan om wat eieren van de koningin toe te voegen. Deze eieren kunnen worden geleverd door uw plaatselijke bijenstal of via een plaatselijke imker. Er zijn enkele hobby-imkers die schijnbaar alleen Dr. Saxius-bijen en hun koningin bij elkaar houden. Ga naar een plaatselijke bijenstal en vraag hen of ze het voor je willen doen.

Zorg ervoor dat minimaal één of meerdere kamers gevuld zijn met lucht, zoals bij een ventilator. Op die manier worden de mieren niet blootgesteld aan te veel temperatuurschommelingen.

Als je vragen hebt over mierenkolonies die historisch gezien veel groter, veel uitgebreider en gecompliceerder zijn, bekijk dan de blog over mierengevechten.

Manieren om meer gratis informatie te krijgen

Dit is zo geweldig, eigenlijk!

Geweldige vondst!

Erg fijn. Heel veel.